Kunjungan Hormat Sir Noordin

March 12, 2010


Sampai jugak Sir Noordin ke Kemaman Do-Jang.  Anak-anaknya yang kesemuanya ahli taekwon-do ambil peluang melompat merangkak memanjat berguling menumbuk menerajang punching bags dll. Kebetulan juga pagi Jumaat ni hari aku mengangkut barang2 berpindah ke rumah sendiri, tapi Noordin tak sempat nak tolong sebab lori dah sampai 6 jam lebih awal.  ; )

Selepas Ayasu training berjubah dengan anak-anak Noordin yg semuanya hero, kami pergi makan sbb heronya yg paling kecik sound "dah lapar ni" .... kuat juga budak2 ni makan.... Next time Noordin dah janji nak bagi ambe gohek motor besornya .... Ambe tungguuuu....


3 comments:

Choy HH March 13, 2010 at 1:52 AM  

Salam sejahtera Saiful,

Dah lama x menjenguk blog sahabat, ternyata sudah banyak perubahan dari segi posting - sekarang sudah lebih menuju ke arah keagamaan.


Harap segalanya baik utk Saiful and do keep intouch (tegur menegur lah antara sahabat, jgn duduk diam2 ).

Friends4ever,

Tabib ChoyHH (gelaran yg very funny...)

SiR N March 16, 2010 at 7:03 AM  

Salam
Terimakasih diatas layanan yang sungguh mesra sekali sampai anak2 kita dok tanya bila lagi nak ke dojang Kemaman...

Gambar2 memang 'perfect' especially tuan dan anak2 saya tu ... ganazzz ...

Insyallah saya akan berkunjung kesna lagi ber'kuda'

Ayasu Kuro-Obi March 16, 2010 at 10:01 AM  

Tobib Choy : Blog campur2...kadang2 kita rasa nak share pasal agama, kadang2 kita nak share pasal perubatan, kadang2 pasal taekwondo & life.... its for our own satisfaction... Keep on writing on your interest on medicine Choy, I do read but lack of comments...sorry, next time I komen byk2....hehe

"Tabib / Tobib" means Doctor

Master Noordin : you are most welcome again, next time melawat rumah plak... projek kebun belakang rumah...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP