UBAT SAKIT TELINGA

July 03, 2008

Salam & Good Morning. This is a Very Fresh Post.

Tadi kami pergi breakfast. Org rumah masih sakit telinga. Restoran ni kami biasa, banyak pilihan makan pagi dan tengahari. Tengah syok makan tiba2 straw minuman wife saya tak masuk air, rupanya ada mende ni....



Nampak ?

Mende tu dibuang daripada straw, dia bubuh pulak dalam pinggan saya.




As a courtesy, sepatutnya kami punya breakfast dikira free, tapi dia bagi free minuman je.

Kita faham perkara ni tak disengajakan. Ia akan jadi iktibar pada pengusaha kedai makan. Kalau dah buat silap kena la jaga hati pelanggan. Kalau kami terlalu sensitif, memang dah tak makan di situ lagi.

Pembaca ruangan ni yg jadi pengusaha kedai makan, kalau terjadi perkara ni, belanja la free customer dua tiga kali makan.

Semoga menjadi ubat dan penawar sakit telinga.



1 comments:

kin hashim July 3, 2008 at 5:10 PM  

dah baik blum telinga org rumah? :). okeh...dah link kan blog ni kat blog saya...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP