Jemputan Main Bola Facebook

February 19, 2009

Siapa member Facebook yang minat bola???
Takpe, kalau tak reti sepak pun masih boleh main lagi.
Klik my facebook - tu kat atas tu . Lepas tu ada logo bola kat tepi.
Atau ... http://apps.facebook.com/premierfootball/

Ini team saya ...sekarang dah capai Pro satu bintang.




Season 2 dah. Standing di bawah di kalangan Facebook Friends as at todate.

4 comments:

Rozaimi Bin Mohd Said February 19, 2009 at 2:49 PM  

selaku player team mu, aku dibayar gaji dok?

Ayasu Kuro-Obi February 19, 2009 at 3:01 PM  

Tu Aston Gombak tu Bujek punya... ada dia bayar gaji mu dok? Aku loan mu dari team dia...hehehehe

Rozaimi Bin Mohd Said February 20, 2009 at 10:31 AM  

natang bujek, tak inform pun nak guna perkhidmatan professional aku...nak kena mintak royalti ni

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP