Obama lagi...

July 25, 2010

Tahniah kepada Master John Mohd Abdul Rahim (Setiausaha MGTF) dan En. Herman bin J.Premus (Ketua Jurulatih Sabah), kerana dianugerahkan President's Gold Award Pakcik Obama bagi Sesi Julai 2010 ... Ada sorang lagi ketua negeri yang dapat tapi tapi wartawan tak nak siarkan lagi.... Sekadar untuk suka-suka harapnya... Kali ini dua personaliti ini masing-masing dapat lebih dari satu sijil utama, Pakcik Obama nampaknya berkenan untuk mencemar duli dengan anugerah tambahan The Presidential Active Lifestyle Award (takde dlm gambar, kena tanya penerima sendiri)... agaknya sebab beramal dengan senaman tua secara konsisten...kut... Anyway, both of them should be happy and feel proud... Tengkiu again Mr.Breziden...

 


"Dah dapat sijil jangan lupa sambung senaman...sebab ada award lagi tinggi dari Gold"

2 comments:

EIZAM July 25, 2010 at 6:30 PM  

ambo tak layak sebb jrg exercise, obama pun taknak sign. hihihi, yg dapat tu rajin exercise. kecuali hang, tgk la badan mereka, slim giler

Adam A. July 26, 2010 at 9:54 AM  

hu3.. .. tahniah3!!

best giler dapat anugerah tu yer.. ..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP