Family Day 2009

March 08, 2009

This time we planned a trip farther a bit; we flew to Langkawi Island. Some of them were first timers plane passengers. Think this would be one of their best experience. Hectic but fun.

Among pics taken.

Also joined in this trip my young Kuro-Obi Aizuddin & Takhairi.
More pics at

Office Family Day 2009 - Langkawi

7 comments:

Choy HH March 8, 2009 at 1:46 PM  

Salam Saiful,

No wonder x nampak online beberapa hari tu ... haha, irregular pattern ...

Glad that u have a nice trip, cerita lah lebih sedikit, ada apa2 yg special / aneh ke.

ChoyHH

Rozaimi Bin Mohd Said March 10, 2009 at 11:37 AM  

im going to langkawi too...in July...dapat tiket rm1...hahaha...tak sabar nak pegi ni...last visited there was in 1994...lama sangat dah...so, banyak ke mu borong kat sana? aku harap masih ada saki baki untuk aku bershopping pulak...hahaha

Ayasu Kuro-Obi March 10, 2009 at 1:27 PM  

Pet, jgn miss kereta cable atas gunung tu. Kitorang miss tpt tu. Jgn lupa celup tangan dalam kuali masak minyak gamat...test tahan x.

ustazshafiee March 10, 2009 at 4:32 PM  

sepol:
wah! letak tangan dalam kuali masak minyak gamat? mu celup dok tangan mu?

kepet:
mu nak letak ke tangan mu pet? kalau mu nak letak, mu ambik gambor, letak dalam blog..

Rozaimi Bin Mohd Said March 10, 2009 at 4:38 PM  

Masa 1994 dulu, aku pi jugak tempat minyak gamat tu…ada gambar aku, bukan dengan minyak tu tapi dengan awek yang kacau minyak tu…hehehe…and aku tak ingat samada aku celup atau pun tak jari aku dalam minyak tu…

Tapi seingat aku masa sekolah dulu, kat asrama ada persatuan silat gayong dan ada lah sekali tu diorang buat upacara mandi minyak...wah! aku pun excited jugak nak tengok walaupun aku bukan ahli, katanya mandi minyak panas tapi tak melecur…menarik tu…bila sampai masanya, aku tengok diorang goreng hampas kelapa tu sampai jadi minyak, lepas tu celup tapak tangan dalam kuali dan sapu kat badan…lepas tu aku cubalah…ek elleh, bukannya panas sangat pun, aku ingatkan panas menggelegak macam minyak goreng ikan tu…so, aku rasa minyak gamat ni pun serupa tu jugaklah…hehehe

Ayasu Kuro-Obi March 10, 2009 at 5:03 PM  

Pie: Ada gambar kuali tu tengah masak minyak. Tapi aku celup jari je, kawan aku celup tangan dia.

Kepet: Aku celup jari pun terkejut aku sbb tak prepare, ingat tak panas nampak ok je budak tu celup, panas gak pet, so kena breathing elok2 jgn main celup je.

Tengok kuali kat sini http://picasaweb.google.com/snaco77/OfficeFamilyDay2009Langkawi?feat=embedwebsite

shariza March 18, 2009 at 11:32 AM  

Saiful:

Br. tgk all these photos. Waa really had fun there. Rugi la tak naik gondola( cable car). Sekarang ni itulah salah satu penarik di Langkawi. Takpe le buat Family Day kat sana lagi.hihihi.

Tak pernah buat Family Day for my staffs coz they choose bonus rather than g holiday.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP