Cher Yer Charut...

August 10, 2009

Hebat Cher Yer sekarang....

..... Dalam ring, saya selalu dan amat selalu serta sokmo-sokmo beritahu fighter Terengganu, kalau jumpa Cher Yer mu jangan kesian, beri patah kalu buleh macam Kamal Zaki buat dulu. Siapa yang ingat Kamal Zaki - mula2 dpt blackbelt WTF, kemudian rasa boring dengan style dia masuk ITF berguru bawah Master Najmi untuk real contact fight dan self defense. Umur dia sebaya dengan saya tapi saya panggil dia "Sir" sebab dia juga guru saya dalam tkd. Tahun 1995 dia pernah patahkan beberapa fighter sepet dan hampir meretakkan dan sudah mengkecokkan Navinkumar (kalau siapa yg ingat). Jadi : "Kalu mu juper set cher yer mu bahang molek, bahang parok, dok soh wi muka...". Bila bagi muka ni natijahnya macam si Faiz, pernah bagi muka sbb dia kenal budak cher yer ni, hasilnya budak ni kenakan si Faiz.

Semasa di Tanah Suci, saya jumpa seorang Iraqi yg pernah dipenjara dan diseksa oleh tentera penjajah US, katanya tanpa sebab, dan dia hanya seorang guru bahasa Inggeris. Dia memuji negara kita (secara khusus ramai Arab memuji Tun Mahathir). Cuma dia sangka negara kita komposisinya 90% Muslim. Dia bertanya ada Yahudi kah di Malaysia? Saya senyap sekejap, dan jawab mungkin ada tapi amat sedikit. Dia terus cakap don't let Jews stay in your country. Lama kelamaan saya merasakan, sememangnya ada Yahudi di Malaysia....melihat pada perkembangan politik. Kisah bagaimana kaum Bani Israil yang cepat bertukar tuhan sewaktu Nabi Musa a.s. bertapa seketika meninggalkan kaumnya, sejurus pulang dilihat kaumnya sudah mula menyembah patung lembu. Patung lembu dan berhala memang banyak di Malaysia?

Dr.MAZA dengan artikelnya terkini, "DAP Semakin Melampau." menyentuh perkara berkait sambil menyokong penulisan YB Kulim, Zulkifli Noordin dan satu artikel Utusan Malaysia ditulis oleh Dr.Ridhuan Tee juga menjadi topik hangat.

Hebat Cher Yer.... mencarut kepada ustaz sebangsa dengan dia....dan jelas mengutuk agama kita.....

Petikan:-

  • "Who is this bastard of a Mohd. Ridhuan" (siapa anak haram Mohd. Ridhuan ini);
  • "What sort of fucking Dr. r u" (Dr pu... apa awak ni);
  • "Has everything be reduced to your fucking religion (iaitu Islam)" (Apakah semua mesti menurut agama (iaitu Islam) pu... awak itu);
  • "R your parents still alive mohd ? If they r not, their bones must be rattling in their graves,if they r they must be hiding in shame to know that a son they brought into the world is now considered a bastard by every non muslim n also by real muslims" (Apakah ibubapa kamu masih hidup Muhammad? Kalau sudah mati, sudah tentu tulang mereka berantakan didalam kubor, kalau masih hidup, tentu mereka bersembunyi dengan penuh malu yang anak lelaki yang mereka lahirkan dianggap anak haram oleh setiap bukan Islam dan Muslim);
  • "They would b happier now if they had flushed u down the toilet when u were born" (Sudah tentu mereka (iaitu ibubapa Dr. Ridhuan) akan bergembira kini jika mereka mengepam awak (Dr. Ridhuan) kedalam lubang tandas semasa dilahirkan);
  • "U have tainted your family with your stupidity for monetary gain. Your conversion was not through conviction, it was with an ulterior motive". (Awak telah mencemar nama keluarga awak kerana kebodohan mendapatkan habuan duniawi. Kemasukan awak kepada Islam bukan kerana keyakinan, tetapi kerana niat tidak baik);
  • "As for your children they won’t be carrying your name. They will be ahmad bin abdullah or something akin to that. 2 generations down they will be saying “I don’t know who the fuck my grandfather is. He was an arsehole who brought shame to the family”. They will be like bastards who can’t trace a family history". (Bagi anak-anak awak pula, mereka tidak akan mewarisi nama awak. Mereka akan menjadi ahmad bin abdullah atau yang sewaktu dengannya. Dua generasi lepas itu mereka akan berkata, "saya tidak tahu siapa pu... datuk saya. Beliau adalah pu... yang telah memalukan keluarga". Mereka akan menjadi saperti anak haram yang tidak dapat mengesan salasilah keluarga mereka).
  • "If u can be the president of the chinese muslim association I shudder to think what the other chinese muslims r like………? Thieves, robbers, criminals or some other unsavoury characters". (Kalau awak (Dr. Ridhuan) boleh menjadi presiden Persatuan Muslim Cina, saya tidak tahu apa jenis cina muslim yang ada......?Pencuri, perompak, penjenayah atau penyangak).

Dan si pencarut (penulis blog) telah memadamkan segera blognya http://sjsandteam.wordpress.com/ .... takut kena tangkap I.S.A ....

Ada tak dia minta maaf? Adakah Yahudi suka minta maaf?
(Guane pun bukan semua individu Yahudi itu jahat.)

Petikan dari Dr.Maza :-

Maka walaupun secara umumnya, rekod Yahudi memanglah buruk, namun ini tidak menafikan kemungkinan adanya mereka yang baik di kalangan Yahudi. Tetapi rekod Yahudi secara umum, memanglah buruk.

Ini diakui oleh Abd Allah bin Salam sendiri ketika beliau menganut Islam. Katanya:

“Wahai Rasulullah! Kaum Yahudi adalah puak yang paling kuat berdusta. Mereka jika tahu aku menganut Islam mereka akan menuduhku bukan-bukan. Sembunyikanlah aku di sisi engkau dan hantarlah orang bertanya pendapat mereka mengenaiku”. Maka Rasulullah pun menyembunyikannya dan menghantar orang memanggil golongan Yahudi lalu mereka pun datang. Rasulullah s.a.w bertanya mereka: “Apakah kedudukan Abdullah bin Salam pada pandangan kamu?” Jawab mereka: “Dia orang yang terbaik di kalangan kami, anak orang terbaik. Pemimpin kami, anak pemimpin kami. Ulama kami, anak ulama kami”. Sabda Rasulullah: “Apakah jika dia menganut Islam, kamu akan turut menganut Islam?”. Jawab mereka: “Allah lindunginya dari perkara tersebut”. Sabda Rasulullah: “Wahai Abdulullah bin Salam, keluar dan beritahulah kepada mereka”. Abdullah bin Salam pun keluar dan berkata: “Aku menyaksikan bahawa tiada ilah melainkan Allah dan Muhammad Rasulullah”. Lantas mereka berkata: “Dia orang yang paling jahat di kalangan kami, anak orang yang paling jahat. Orang yang paling jahil di kalangan kami dan anak orang paling jahil”. Kata Abdullah bin Salam: “Aku telah beritahu wahai Rasulullah! Bahawa Yahudi adalah kaum yang kuat berdusta”. (Riwayat Ahmad dan al-Bukhari).



Saya cerita pasal Cher Yer, saya cerita pasal Yahudi (Yahudi sendiri tidak suka dipanggil Yahudi)....


==========================================
Kamal Zaki Lokman in 1995:


Mr. Kamal Zaki Lokman now:


2 comments:

Sir Noordin Khalid August 10, 2009 at 10:36 AM  

Dari satu kisah yg dibaca ...

Yahudi sudah jadi pelbagai bangsa termasuk bangsa tu ... dan hati2 mereka bersatu dlm menghancurkan agama Allah.

Jika dilihat dizaman ini, mereka dah mula bersatu cuma mereka belum lagi berkumpul di Palestin seperti yang dijanjikan utk kita sembelih mereka.

Jgn lah kamu berlembut dgn bangsa Yahudi ... kerana mereka jua tak redha dgn agama kita. Sedangkan kaum Nasra juga tertipu dgn mereka ...

Laknat Allah atas Yahudi!

EIZAM August 12, 2009 at 10:50 AM  

yahudi dalam cher yer ni at least kite nampak. yg tak nampak yahudi dalam Mim. Itu yg payah..Mana-mana parti pun ada..Umat islam sendiri berpuak sgt byk. At least, selagi dalam sunnah wal-jamaah, insyaAllah selamat.

Kamal zaki tak lah pulang patahkan aku masa sparring dulu. hihih. sebb aku ada campur Mim and cher yer. huhuhuhu

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP