Office Family Trip Lagi

October 27, 2009



Jalan-jalan sebelum cuti sekolah. Kali ni kami decide nak hiburkan anak-anak staffs...dan mak bapaknya sekali lah... di Sunway Lagoon. Trip yg mudah. Tempah The Zon KLCC apartment. Mission of the Trip: Rehat di apartmen sambil makan2... jalan kaki je ke KLCC sekejap2 dah. Esoknya satu hari berendam. Lusanya balik semula Kemaman. Tulatnya masuk kerja...

Kalau dah cuti sekolah kekgi masing2 mesti ada plan lain. Kenduri kawin la biasanya. Sementara bebanan kerja terkawal, kami pakat declare cuti sehari...sama anak-anak pun ambil cuti sekolah extra sehari. Release tension. Kena dengan masa, salah sorang suami staff tu akan offshore minggu ni. Anak2 kami mcm dah biasa dgn anak2 staff... happy betul diorang. Yang sakit pun tak jadi sakit... Siapa ambil gambar? Tak byk gambar pulak dlm simpanan kami kali ni...sbb seronok sgt kut...walhal kamera ada, camera phone pun ada... so no sidekick pose this time. Cadang nak ke Subang visit Pak Din DTA, tapi tak terpergi. Apa pun Pak Din dpt la something dari kami utk dia rasa...harap sembuh cepat.





Satu malam tu kaum bapa ada sesi minum teh tarik & mee goreng mamak di Restoran Nasi Kandar Lotus. Kaum ibu dan anak2 rehat betul2 di hotel...Sambil2 tu dengar cerita pengalaman masing2.... Biasala citer laki2 je.....

Bila ada rezeki Allah dikongsi bersama....






2 comments:

SiR N October 27, 2009 at 7:35 AM  

Alhamdulillah... rezeki di kongsi bersama moga bertambah jua hendaknya. He he he

Awat tak habaq kat aku... leh gak hos lunch kat area KLCC

Ayasu Kuro-Obi October 27, 2009 at 8:49 AM  

ni trip yg tak diplan awal2... main redah je.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP