Azri: Jack Of All Trade Master Of None?

April 10, 2009

From Azri's website tetiba...aku belum "Master" lagi la...Macam-macam si Azri, the oldest among my adult students at the moment. He's a yellow belt but pursuing for the next level soon after mastering compulsory 8th kup techniques. I trust he's doing hard in training.

Bertempat di Pusat Latihan Taekwon do Cawangan kemaman, majlis solat hajat dan bacaan yassin diadakan. majlis dimulakan dengan sembahyang Isyak berjemaah diimamkan oleh Yang berbahagia Tuan Haji Saiful ‘Master’.

Selesai solat Isyak adalah solat hajat diikuti dengan bacaan yassin yang diketuai oleh Master.

supper
Selesai bacaan yassin dan doa adalah jamuan ringan, dimana hidangan istimewa ’satar’ dan ‘otak-otak’. Memang puas namun tidak lengkap seperti yang disuarakan kepada Master. Air teh tak ada ke? Sila kunjungi Kemaman Dojang

3 comments:

SHARIFAH ASIAH April 12, 2009 at 11:22 PM  

Master bakpe dok kabo. nak gi etek.

Ayasu Kuro-Obi April 13, 2009 at 8:49 AM  

Buat on the spot petang, sbb tu takde air teh, air kotak milo je. Memang tak jemput wanita. Malam tu pulak hujan lebat. Lain hari buat besar dan ramai sikit kita jemput. Rahman plan nak bawak satu bas budak Poli (ayoyo...) habis la satar Kemaman.

Azri April 14, 2009 at 5:47 PM  

Sepatutnya entry begini:

Aku belum "Master" lagi la... "Lu jangan macam-macam same Gue.. Awas Lu di Kota"... Hahahaa

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP