MGTF National 2009

June 23, 2009

Terengganu : 4 Emas - 2 Perak - 7 Gangsa


Photos by Tok Kapor

Klik gambo utk beso...

Tadop citer .... wi gambo doh lah dulu...

Paling bagus bila dapat jumpa kawan lama dan Angkatan Belia Perut TKD Malaysia spt Nordin, Eizam, Ripin etc. (Adam, Mahesan, Alvin ...belum boleh daftar masuk lagi kerana saiz minimum belum tercapai). Presiden angkatan bagaimana pun tidak menghadirkan diri...ehem...ehemm...

Kali ni senior member PTNT pun turun menyokong macam Rahman, Buden, Tun & Faiz ... mereka ini juga ahli angkatan ...

Macam biasa bos dan ahli kontinjen PTNT buat gempak gempur dan gertak....

Nasree tolong 3 Emas (2 individual event + 1 special technique - tidak dikira dalam kutipan keseluruhan kontinjen) dan 2 Gangsa (team pattern + team sparring).

Another 2 golds by Raidah (Mid.Weight sparring) and sorang lagi yg pattern 4th Dan ....

Esoknya Nasree masuk MHI jam 7:00am yg mana ramai tak tengok sebab tido...































1 comments:

sidekick June 23, 2009 at 10:47 PM  

wooii..presiden mesti ukur lilit 2 pemeluk weh...aku br lepas tahap minima ..mana aci..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP